Председателят на комисията по Транспорт и пътна безопасност към Столичния

...
Председателят на комисията по Транспорт и пътна безопасност към Столичния
Коментари Харесай

Председателят на комисията по транспорт на София е подал оставка

Председателят на комисията по " Транспорт и пътна сигурност " към Столичния общински съвет Карлос Контрера от Вътрешна македонска революционна организация е подал оставка. Това разгласи той във Facebook като уточни като претекст разлъката на Вътрешна македонска революционна организация с групата на ГЕРБ-СДС.

През целия мандат от 2019 година до момента групата на " патриотите " осигуряваше болшинство на ГЕРБ-СДС за пробутване на всички техни планове в общинския съвет.

В последната година дружбата им охладняла около въвеждането на нискоемисионните зони. Чашата на търпението преляла през вчерашния ден, когато в комисията по превоз зам.-председателят Зафир Зарков от ГЕРБ-СДС дружно с Борис Бонев и Симеон Ставрев от " Демократична България " прокараха отчет за връщане на нощния градски превоз от есента. Това било в ущърб на водачите в градския превоз, които така и така не достигали, аргументира се Контрера. Той от години пази ползите на таксиметровия отрасъл. В Контрера остава общински консултант от групата " Патриоти за София ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР