Председателят на Комисията по етика и феърплей в БФС ген.

...
Председателят на Комисията по етика и феърплей в БФС ген.
Коментари Харесай

Страхливият Букарев обърна палачинката и се самоопроверга за обаждания за уреждане на мача Витоша-Царско село

Председателят на Комисията по нравственос и феърплей в БФС ген. Васил Василев разгласи, че преписката по проблема с изявлението на старши треньора на Витоша Бистрица Асен Букарев ще бъде изпратена в прокуратурата.

Бе конкретизирано, че Букарев собственоръчно е написал обяснението. В него той твърди, че се е изказал в положение на афект и действително погледаното не е получавал позвънявания. Думите му след мача с Царско село са били предизвикани от диалози със ентусиасти и негови познати. Пояснил е, че няма позвъняване към неговите футболисти за симулативна игра.

„ В дните преди мача в ежедневни диалози и контакти с разлчини хора почитатели, другари, познати бях питан неведнъж дали Витоша ще играе съществено до края на шампионата и в частност с Царско село. И като футболист и треньор постоянно съм спазвал разпоредбите, разпоредбите за почтеност и феърплей “, се споделя в обяснението на Букарев.

„ Отправяме забележка към господин Букарев да уточни изявленията си “, съобщи ген. Василев.

„ Преписката ще бъде изпратена до прокуратурата за инспекция за вероятно съществуване на закононарушение. Всичко ще бъде разказано и господин Берберов ще занесе материалите в прокуратурата. Тя може да организира по-добро следствие. Това, което той сподели, че е бил обезпокоен от загубата. Бил е сърдит, че предходният ден не е можел да тренира тима. Бил е прекомерно сърдит и се извини, че е дал по-силно изявление и не се е съобразил с думите си. Ние сме пратили на Дисциплинарната комисия отчета. Ние това, което може да създадем е да го предупредим и да съблюдава някакви правила на нравственос “, сподели още ген. Васил Василев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР