Председателят на коалицията Изправи се! Мутри вън! Мая Манолова отиде

...
Председателят на коалицията Изправи се! Мутри вън! Мая Манолова отиде
Коментари Харесай

Манолова занесе документи на Рашков в МВР за подслушване на Изправи се.БГ

Председателят на обединението " Изправи се! Мутри вън! " Мая Манолова отиде през днешния ден в Министерство на вътрешните работи, с цел да даде документи за подслушване и сигнали, постъпили в гражданската платформа. Срещата й с вътрешния министър Бойко Рашков беше оповестена за 12:00 часа, само че беше отсрочена за по-късно поради продължаващото съвещание на Министерския съвет, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Ще предоставим документите, с които разполагаме, и от които излиза наяве, че офисът на " Изправи се.БГ " е подслушван в продължение на месеци ", сподели Манолова пред публицисти на влизане в постройката, откакто още през вчерашния ден анонсира тази информация.

" Едната кореспонденция е по член 95 - подготовка за присъединяване в прелом, въоръжено въстание, протест, която се оказва, че и сега е дейна, т.е. лицата може и сега да са подслушвани или във всеки един миг могат да бъдат " закачени ", добави тя.

Манолова уточни, че другата дейна и сега кореспонденция е във връзка с един от деятелите на " Изправи се.БГ ", който е и ръководител на партия " Волт " - Настимир Ананиев .

Вчера от гражданската платформа оповестиха единствено за една дейна кореспонденция - тази против него. Манолова още веднъж уточни, че първите позволения за подслушване на хора от " Изправи се " са от 17 август 2020 година

" Ще представим всички тези документи, с които разполагаме, на Бойко Рашков. Той към този момент разгласи, че е разпоредил инспекции и в службите, които ползват СРС-та. Ще се осведомяваме и за хода на тези инспекции ", сподели още Манолова.

Освен това носим и други сигнали, които постъпват в гражданската платформа " Изправи се. БГ ", заяви тя. Единият от тях е за пазаруване на гласове в Софийска област и за разпъван чадър и подпомагане на ръководители на разнообразни равнища от Министерство на вътрешните работи.

" Носим и сигнал за извършен напън от регионален шеф върху шеф на болница за това кой да завоюва избрана социална поръчка ", добави тя и посочи, че става въпрос за ремонта на родилното поделение във Врачанската болница.

Манолова уточни, че носят и сигнал за опасност за ликвидиране на първия определен кмет от " Изправи се.БГ " - на с. Славовица, която тази нощ пресякла опит за разтоварване на големи количества отпадък в нерегламентирано бунище.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР