Председателят на Камарата на представителите в Конгреса на САЩ Майк

...
Председателят на Камарата на представителите в Конгреса на САЩ Майк
Коментари Харесай

Тръмпистът Майк Джонсън: Предпочитам да изпратя куршуми в Украйна, отколкото американски момчета

Председателят на Камарата на представителите в Конгреса на Съединени американски щати Майк Джонсън съобщи, че армията на Владимир Путин може да тръгне към Балканите, заяви Newsweek.
 
От месеци републиканците в Конгреса блокират отпущането на $60 милиарда военна помощ на Киев, което породи съществени опасения, че съветската войска в Украйна може да извърши пробив. Президентът на Украйна Володимир Зеленски също съобщи, че без тази американска помощ Украйна може да загуби войната.
 
Очаква се тази събота Вашингтон да вземе решение. Майк Джонсън бе запитан дали се опасява да загуби поста си, настоявайки помощта да бъде гласувана бързо, до момента в който част от неговата партия е срещу. Той отговори: " Моята философия е да действам вярно. Ако действах плахо, в никакъв случай нямаше да мога да си правя работата. Историята ни съди за това, което вършим (в момента). Сега е сериозен миг на международната сцена ", съобщи Джонсън.
 
" Наистина имам вяра на разследващата информация, която получавам (за Украйна). Вярвам, че Си Дзинпин, Владимир Путин и Иран са оста на злото. Путин ще продължи да марширува в Европа, в случай че му бъде разрешено. Мисля, че по-късно може да нападне Балканите... Полша или различен от нашите съдружници в НАТО ", сподели Майк Джонсън.
 
" Честно казано, избирам да изпратя патрони в Украйна, в сравнение с американски момчета ", сподели още той. Киев от дълго време предизвестява Европа и Съединени американски щати, че в случай че Украйна загуби тази война, Путин няма да спре, а рано или късно ще нападна страна от НАТО. Тази информация е доказана и от разследващи организации на страни от Алианса, съгласно които Путин до няколко години може да въвлече света в световен спор.
 
Пентагонът предизвести, че обстановката на фронта в Украйна е ужасяващата за ВСУ. В момента съветската войска се пробва да превземе град Часов Яр – в случай че успее, това ще ѝ даде голямо стратегическо преимущество за окупиране на цялата Донецка област. " Ситуацията на източния фронт се утежни доста ", призна главнокомандващият ЗСУ Александър Сирски. Според него бригадите имат потребност от спомагателни боеприпаси, дронове и електронно съоръжение.
 

Speaker of the U.S. House of Representatives, Mike Johnson: " Providing lethal aid to Ukraine right now is critically important. " pic.twitter.com/vKyQAQ5HSP
— NEXTA (@nexta_tv) April 18, 2024
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР