Председателят на Камарата на представителите Нанси Пелоси се опасява, че

...
Председателят на Камарата на представителите Нанси Пелоси се опасява, че
Коментари Харесай

Нанси Пелоси: Да се отнеме ядреното куфарче на Тръмп

Председателят на Камарата на представителите Нанси Пелоси се притеснява, че Доналд Тръмп може да предприеме нуклеарна офанзива в последните си дни на поста.
Тя е разговаряла по този въпрос с ген. Марк Мили - ръководител на Съвета на началник-щабовете на Съединени американски щати, с цел да разиска разновидностите за защитни ограничения за попречване на опцията Тръмп да стартира военни бойни дейности или да получи достъп до стартовите кодове и да разпореди нуклеарен удар.
 Тръмп няма да участва на встъпването в служба на Джо Байдън Тръмп няма да участва на встъпването в служба на Джо Байдън
Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи през днешния ден, че няма да участва на церемонията по встъпването в служба на своя правоприемник Джо Байдън,...
В писмото си до сътрудници от Демократическата партия Пелоси декларира, че е подготвена да стартира процедура за импийчмънт против Тръмп, в случай че той не подаде непринудено оставка или в случай че вицепрезидентът Майк Пенс не стартира развой, който да разреши отстраняването на президента.
" Ако президентът не напусне поста неотложно по лично предпочитание, Конгресът ще продължи своите дейности ", сподели тя.
БГНЕС напомня, че по време на вчерашната конференция Нанси Пелоси дефинира Тръмп като и изрази мнение, че не може да му се има вяра по отношение на естественото протичане на церемонията по встъпване в служба на Джо Байдън на 20 януари.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР