Председателят на Камарата на представителите Нанси Пелоси изрази в писмо

...
Председателят на Камарата на представителите Нанси Пелоси изрази в писмо
Коментари Харесай

Пелоси уверена в победата на Байдън

Председателят на Камарата на представителите Нанси Пелоси изрази в писмо до демократите увереността си, че претендентът им Джо Байдън ще събере задоволително гласове на президентските избори в Съединени американски щати, с цел да завоюва борбата за Белия дом

" Изборите за Джо Байдън ще бъдат исторически, с гласовете на рекордните 70 милиона американци ", написа Пелоси. Трябва да запазим самообладание, до момента в който се пресмятат гласовете и да подсигуряваме, че всеки американски гласоподавател има думата ".

Байдън е единствено на 6 електорални гласа от успеха, само че броенето на гласове в основни за резултатите щати продължава и може да отнеме дни.
 Байдън: Вярваме, че печелим президентските избори в Съединени американски щати онлайн
Байдън: Вярваме, че печелим президентските избори в Съединени американски щати

Демократът се нуждае единствено от победа в Невада, където сега води

Припомняме, че демократите резервират си в Камарата на представителите , само че пътят им към приемане на болшинство в Сената се стеснява, откакто няколко сенатори от Републиканската партия съумяха да блокират щурма на мощната съпротива, оповестяват медии.

Демократите, които завоюваха по-малко места в долната камара от предвижданото от тях, не съумяха да вземат някои основни сенатски места. Надяваха се на огромна " синя вълна ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР