Председателят на Камарата на представителите Нанси казва, че има съмнения

...
Председателят на Камарата на представителите Нанси казва, че има съмнения
Коментари Харесай

Нанси Пелоси: Доналд Тръмп е заплаха за страната

Председателят на Камарата на представителите Нанси споделя, че има подозрения по отношение на способността на сегашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп да обезпечи сигурност при встъпването в служба на идващия глава на администрацията на Вашингтон Джо Байдън, осведоми ТАСС. По време на конференция Пелоси, която също като Байдън е от Демократическата партия, дефинира Тръмп като  опасност за страната . В тази връзка, тя изрази мнение, че на идната гала по встъпването в служба на Байдън на 20-ти януари не може да се има вяра на Тръмп. " По отношение на встъпването в служба нямам доверие на нищо, което може да бъде в главата на президента. Той е доста рисков човек ", сподели тя.
В йерархията на държавното управление на Съединени американски щати ПЕлоси заема третия по значимост пост. " Какво следва? Какво ще се случи през днешния ден? Кой знае. Но ние знаем, че той би трябвало да бъде въздържан ", сподели ръководителят на долната камара на Конгреса за ръководителя на Белия дом. " Трябва да взаимодействаме с Доналд Тръмп, който е опасност за страната ни, още 13 дни. Затова, когато приказваме за встъпването в служба, би трябвало да помним, че това е събитие от национална значимост, което е друго равнище на отбрана ", означи Пелоси.
 Нанси Пелоси отново е ръководител на Камарата на представителите Нанси Пелоси отново е ръководител на Камарата на представителите
Нанси Пелоси, най-високопоставената жена в историята на политиката на Съединени американски щати, беше избрана отново за ръководител на Камарата на представителит...
" Този човек е гибелен - и за нашата народна власт, и за нашия народ. След като видяхме какво се случи би трябвало да бъдем доста, доста деликатни. Тъй като тези хора и техният водач Доналд Тръмп не се тормозят за сигурността на жителите , нашата народна власт, мирния трансфер на властта ", счита Пелоси. Според нея Съединени американски щати изглеждали като бананова република в сряда или страна от трети свят.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР