Председателят на Камарата на представителите на САЩ (долната камара на

...
Председателят на Камарата на представителите на САЩ (долната камара на
Коментари Харесай

Пелоси се бори за преизбиране в Конгреса

Председателят на Камарата на представителите на Съединени американски щати (долната камара на американския Конгрес) Нанси Пелоси разгласи във вторник, че ще се кандидатира за 19-ти мандат, само че без да прецизира дали ще се стреми да остане в лидерската си роля измежду демократите, съобщи " Ройтерс ".

81-годишната Пелоси (представител от щата Калифорния) беше първата жена, която заема председателския пост и се очакваше да се отдръпна , до момента в който партията ѝ се приготвя за възможна загуба на болшинството си на междинните избори на 8 ноември.

Не би било невиждано един ръководител да се кандидатира още веднъж за преизбиране и по-късно да разгласи по-късно решение да не търси още веднъж висшия лидерски пост.

От пресофиса ѝ не са коментирали нейните проекти.
 Пелоси избрана отново за четвърти път
Пелоси избрана отново за четвърти път

Дни преди броенето на гласовете от Избирателната гилдия

" Въпреки че постигнахме прогрес, би трябвало да се направи доста повече, с цел да се усъвършенства животът на хората. Тези избори са от решаващо значение: не е заложено нищо по-малко от нашата народна власт ", сподели Пелоси във видео, оповестено в Twitter.

Въпреки че демократите се приготвят за евентуално сложен избирателен сезон тази есен, мястото на Пелоси се смята за безвредно място, за което партията може да се задържи.

В началото на януари, Пелоси беше избрана отново на поста за четвърти път.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР