Председателят на Камарата на представителите на американския конгрес Нанси Пелоси

...
Председателят на Камарата на представителите на американския конгрес Нанси Пелоси
Коментари Харесай

Пелоси: Решихме да продължим с работата си веднага щом протестиращите напуснат Капитолия

Председателят на Камарата на представителите на американския конгрес Нанси Пелоси бе безапелационна, че работата им ще продължи незабавно щом протестиращите изоставен Капитолия. Припомням ви, че по-рано през днешния ден последователи на президента Доналд Тръмп и прекратиха сесията, която би трябвало да удостовери успеха на новоизбрания президент Джо Байдън.
" Решихме, че незабавно щом Капитолия бъде опразнена от хората, ние ще продължим работа ", съобщи демократът Пелоси, представена от CNN. Подобно мнение по-рано изрече и Хейк Джефрис. " Лидерите желаят първо обстановката да се управлява. Когато е безвредно, ще се върнем, с цел да осъществим конституционните си отговорности. Това е Америка. Няма да позволим на държавното управление на тълпата да подкопае върховенството на закона “, съобщи той пред кореспонденти.
 Нанси Пелоси отново е ръководител на Камарата на представителите Нанси Пелоси отново е ръководител на Камарата на представителите
Нанси Пелоси, най-високопоставената жена в историята на политиката на Съединени американски щати, беше избрана отново за ръководител на Камарата на представителит...
До момента Конгресът е сертифицирал едвам два щата, всичките девет гласа от Избирателната гилдия на Алабама и три от Аляска преди експлоадирането на протестите в Капитолия през днешния ден. Тези 12 гласа отидоха за президента Тръмп.
Процесът на засвидетелствуване на изборния избор работи по азбучен ред. Законодателите стартират от Алабама и по-късно минават към останалите щати по азбучен ред. Общо има 538 електорални гласа, по един за всеки конгресмен и сенатор плюс три за град Вашингтон. След експлоадирането на протестите Конгресът разгласи отмора и Капитолия беше затворен, напомня БГНЕС.
В града беше натрапен и към този миг събралите се пред постройката последователи на Тръмп са обградени от голям брой служители на реда. Към момента няма прояви на принуждение, като част от стачкуващите даже сами се отдръпнаха. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР