Председателят на Камарата на представителите Майк Джонсън (R-La.) разкъса както

...
Председателят на Камарата на представителите Майк Джонсън (R-La.) разкъса както
Коментари Харесай

Председателят на Камарата на представителите Майк Джонсън критикува Байдън и Адамс за „абдикация от длъжност“, след като мигрантите принудиха учениците от Ню Йорк да напуснат училище

Председателят на Камарата на представителите Майк Джонсън (R-La.) раздра както администрацията на Байдън, по този начин и кмета на Ню Йорк Ерик Адамс в сряда откакто учениците от гимназията в Бруклин бяха принудени да създадат път на мигранти, подслонили се във фитнеса им.

„ Тази седмица секретарят Майоркас удостовери, че 85% от незаконните имигранти, които са арестувани на границата, са освободени навътре в Съединените щати “, сподели Джонсън пред The ​​Post в изказване.

„ Сега, заради политическия избор на администрацията, учениците и учителите би трябвало да се извърнат към отдалечено образование, с цел да одобряват незаконни имигранти в учебното заведение си. От президента надолу до кметовете на градове, поддръжката за незаконната имиграция се процежда надолу, като по този метод дава приоритет на потребностите на негражданите пред потребностите на нашите лични. ”

„ Ако Байдън и Майоркас откажат да извърнат курса и да обезпечат южната граница, нашите възпитаници и учебни заведения ще продължат да заплащат цената...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР