Председателят на Камарата на представителите Майк Джонсън (R-La.) поведе 64

...
Председателят на Камарата на представителите Майк Джонсън (R-La.) поведе 64
Коментари Харесай

Председателят на Камарата на представителите Майк Джонсън води контингента на Републиканската партия към границата: „Америка е в точка на пречупване“

Председателят на Камарата на представителите Майк Джонсън (R-La.) поведе 64 сътрудници републиканци на посещаване на обсадената южна граница в сряда, с цел да разшири техните приканват за незабавни ограничения против незаконната имиграция.

Говорейки в Игъл Пас, Тексас, Джонсън сподели пред кореспонденти, че все по-порестият периметър на нацията е дал власт на картелите, изложил е на заплаха мигрантите и е оставил страната уязвима за навлизане на терористи.

„ Едно нещо е безусловно ясно “, сподели той. „ Америка е в сериозна точка с рекордни равнища на незаконна имиграция. “

Джонсън непосредствено упрекна президента Джо Байдън и шефа на вътрешната сигурност Алехандро Майоркас за рекордните равнища на нелегално прекосяване на границата, наричайки обстановката бързо разрастваща се „ злополука “.

„ Ситуацията тук и в други елементи на страната е в действителност безразсъдна “, сподели Джонсън, откакто посети центровете за обработка на мигранти и се свърза с локалните поданици и чиновници на правоприлагащите органи. „ Бих...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР