Председателят на Камарата на представителите Майк Джонсън, R-La., обеща да

...
Председателят на Камарата на представителите Майк Джонсън, R-La., обеща да
Коментари Харесай

Председателят на Камарата на представителите Майк Джонсън заплашва да обедини републиканците в Камарата срещу осъдителната присъда на Тръмп

Председателят на Камарата на представителите Майк Джонсън, R-La., даде обещание да отмъсти за неоправдателната присъда против някогашния президент Тръмп в неделя, като сподели, че републиканците в Камарата ще употребяват „ всичко в нашия боеприпас. ”

Джонсън направи мненията по време на присъединяване в „ Fox News Sunday “ с водеща Шанън Брийм. Говорителят подчерта пълномощията за контрол, които Камарата има, и сподели, че възнамеряват да ги употребяват против корумпираните прокурори. Той обаче разясни, че републиканците би трябвало да останат в границите на „ върховенството на закона “.

„ Ние сме партия на върховенството на закона. Хаосът не е консервативна полезност. Трябва да отвърнем на удара и ще го създадем с всичко в арсенала си. Но ние ще създадем това в границите на върховенството на закона “, сподели Джонсън.

„ Ние имаме вяра в нашите институции. Ние сме консерватори и се опитваме да запазим най-великата страна в историята на света. И неговите институции са значима част от това. Нашата правосъдна система е значима част о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР