Председателят на Камарата на представителите Майк Джонсън каза в петък,

...
Председателят на Камарата на представителите Майк Джонсън каза в петък,
Коментари Харесай

Джонсън казва, че Камарата на представителите ще проведе гласуване за импийчмънт на Майоркас „възможно най-скоро“

Председателят на Камарата на представителите Майк Джонсън сподели в петък, че Камарата ще гласоподава дали да в профил министъра на вътрешната сигурност Алехандро Майоркас „ допустимо най-скоро “, като продължи напред с наказвайки секретаря за работата на администрацията по границата сред Съединени американски щати и Мексико още идната седмица.

Джонсън също предизвести, че проектопредложението на Сената за преразглеждане на основни елементи от имиграционната система на нацията „ щеше да е мъртъв при идването в Камарата ", повдигайки спомагателни въпроси по отношение на бъдещето на настоящите диалози за имиграцията в горната камара.

В писмо до сътрудници в петък Джонсън твърди, че президентът Байдън и Майоркас са " съзнателно пренебрегнали и интензивно подкопавали нашите имиграционните закони на нацията “ и сподели, че Комисията по вътрешна сигурност на Камарата на представителите ще предложи членове за импийчмънт против секретаря, когато законодателите се върнат във Вашингтон идната седмица. Комитетът неотдавна организира изсл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР