Председателят на Камарата на представителите Майк Джонсън има съмнения дали

...
Председателят на Камарата на представителите Майк Джонсън има съмнения дали
Коментари Харесай

Председателят Джонсън се съмнява дали Байдън е „знаел какво подписва“ с прокламацията за Деня на трансграничната видимост

Председателят на Камарата на представителите Майк Джонсън има подозрения дали президентът Байдън е схванал изцяло какво прави, когато издаде разгласа, в която заявява 31 март, същият ден като Великден тази година, като Ден на видимостта на транссексуалните.

На въпрос по време на Белия дом в понеделник за мятане на великденско яйце за това, че Джонсън твърди на X, че Байдън – който е прочут правилен католик – „ предал “ великденските правила, президентът упрекна представителя, че е „ изцяло неинформиран “, преди да отвърне „ Аз не съм направил това. “

Въпреки това президентският документ гласи частично „ Аз, Джоузеф Р. Байдън-младши… с актуалното провъзгласете 31 март 2024 година за Ден на видимостта на транссексуалните. "

Джонсън уточни несъответствието в изявление с Шон Ханити от Fox News в понеделник и допусна, че разногласието е друга индикация за въпроси за умствената заостреност на президента.

„ Е, това е личният му автограф върху...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР