Председателят на Камарата на представителите (долната камара на американския Конгрес)

...
Председателят на Камарата на представителите (долната камара на американския Конгрес)
Коментари Харесай

Пелоси: Обвиненията в секстормоз срещу Байдън са затворена страница

Председателят на Камарата на представителите (долната камара на американския Конгрес) Нанси Пелоси разгласи обвиняванията в секстормоз против хипотетичния претендент за демократите за президент на Съединени американски щати Джо Байдън за затворена страница.

Тя направи изказването пред MSNBC.

Подкрепям Джо Байдън за президент. Вярвам му, когато споделя, че това не се е случило. Но аз също имам вяра, когато той прикани да се ревизират архивите за подобен сигнал. Това би трябвало да се направи. Но няма да приказвам още веднъж по този въпрос. Просто ще кажа, че Байдън ще бъде страховит президент. Не единствено поради личността и честността му, само че и поради персоналния си опит, който му оказва помощ да схваща доста от настоящите проблеми на работещите, като безработицата, да вземем за пример, сподели тя.

Припомняме, че по-рано стана ясно, че някогашната служителка в офиса в Сената Тара Рийд е подала сигнал с непълни показания против някогашния сенатор и сегашен претендент за президент на Съединени американски щати от демократите Джо Байдън. В тях той не е бил непосредствено упрекнат в полово принуждение, съобщи " Гардиън ".

Това призна самата тя като се оправда със боязън.

" Основната дума, която използвах - и знам, че не съм употребила полов тормоз - използвах " неловко ", посочи тя.

Според АП, двама доближени на Рийд са споделили, че преди време тя им е признала за претърпяното като стажант.

След обвиняванията, Байдън даде обещание да се преценява повече с непознатото персонално пространство.
 Байдън отхвърли обвинявания в полов тормоз: Сенатът да ревизира
Байдън отхвърли обвинявания в полов тормоз: Сенатът да ревизира

Бивша служителка твърди, че й протегнал ръка преди 27 година

Припомняме, че Байдън, който е и евентуалната номинация на Демократическата партия за президентските избори през ноември изрично отхвърли обвиняванията за полов тормоз.

Байдън за първи път разяснява изказванията на Рийд, представени в медийни изявления. Тя съобщи, че е била обект на полов тормоз от негова страна през 1993 година, когато е бил сенатор.

Политикът акцентира, че всяко недоволство от страна на жена за принуждение или полово посягане би трябвало да бъде разследвано, само че нищо от казаното от Тара Рийд не се е случило. Байдън предложи на Сената да се обърне към Националния списък със питане дали Рийд е подавала каквато и да е тъжба. Той уточни, че също така в думите й има несъгласия.

Към настоящия президент Доналд Тръмп , против който Байдън евентуално ще се изправи на президентските избори, неведнъж са отправяни обвинявания за полов тормоз от разнообразни дами.
 Рийд не обвинила непосредствено в полов тормоз Байдън, била уплашена
Рийд не обвинила непосредствено в полов тормоз Байдън, била уплашена

Кандидатът за президент отхвърли обвиняванията

По време на изборната акция през 2016 година беше оповестен и аудиозапис, на който той се хвали с неприличен звук, че може да си разреши да допира интимните места на дамите, тъй като е звезда.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР