Председателят на групата на Продължаваме Промяната Андрей Гюров обвини ГЕРБ-СДС

...
Председателят на групата на Продължаваме Промяната Андрей Гюров обвини ГЕРБ-СДС
Коментари Харесай

Андрей Гюров: Няма да подкрепим предложения кабинет, програмата е прекопирана от нас

Председателят на групата на " Продължаваме Промяната " Андрей Гюров упрекна ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи, че са свалили предходното държавно управление, а половин милион души са подкрепили Политическа партия на 2 октомври.

 

Няма да подкрепим оферти кабинет от ГЕРБ. За 2 месеца българските жители чакаха Народното събрание и служебното държавно управление чакаха бюджет, решителни дейности в посока същинска и дълбока правосъдна промяна и старания за влизане в Шенген. Вместо това Народното събрание се занимаваше с връщането на хартиената бюлетина. Днес ни оферирате държавно управление, което не извършва най-важното изискване - да може да носи политическа отговорност. Предлага ни се експертен кабинет, само че тук няма по какъв начин да нямаме своите подозрения. Всеки кабинет е политически, тъй като би трябвало да бъде повдигнат и подсилен от политически фигури, разяснява Андрей Гюров.

 

Според него проектокабинетът лъха на нафталин от тройната коалиция и от аварийна пейка на ГЕРБ. Голямата цел, по думите му, са локалните избори, с цел да може задкулисието да резервира феодалните си владения. Обвини ГЕРБ, че огромна част от оповестената стратегия копира тази на " Продължаваме Промяната ".

 

 

Източник Българска национална телевизия

 

Очаквайте подробности
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР