Председателят на групата на БСП в СОС Калоян Паргов и

...
Председателят на групата на БСП в СОС Калоян Паргов и
Коментари Харесай

Червени общинари питат Фандъкова за бюджета на градския транспорт


Председателят на групата на Българска социалистическа партия в СОС Калоян Паргов и заместник-председателят на Комисията по финанси и бюджет от социалистите Иван Таков внесоха запитване до кмета на София Йорданка Фандъкова.

Въпросите на социалистите са по отношение на икономическата рамка на всеобщия градски превоз в столицата за 2017 година

Рамката беше призната с огромно забавяне, изъкна Калоян Паргов, който е и заместник-председател на Комисията по превоз и туризъм.

Въпросите към Фандъкова са насочени и по отношение на повишението на цената на билета за еднократно пътешестване с 60%. Прогнозите бяха, че това ще докара до повишение на бюджета на ЦГМ и на този на общинските транспортни сдружения.

 И тази година Група 5 ще умува дали да поддържа бюджета на Следствен отдел към окръжна прокуратура
И тази година Група 5 ще умува дали да поддържа бюджета на Следствен отдел към окръжна прокуратура

Мицов: Работата в общинския съвет като присъединяване в шоуто на Къци Вапцаров

Предвид идното разискване на бюджет 2018 на Столична община и преценката за нужните разноски за всеобщ градски превоз, социалистите питат Фандъкова какви са приходите и разноските на ЦГМ по типове източници и пера.

Сред въпросите е и " Какви са сумите и % на осъществяване на заплащанията по заема от Европейска банка за възстановяване и развитие, договорите с общинските транспортни оператори, както и договорите с частните транспортни оператори към 31 октомври 2017 година "?

Паргов и Такова се интересуват и по кое време ще бъде подготвена икономическата рамка на всеобщия градски превоз за 2018 година става известно, че бизнес проектите на транспортните сдружения са показани в Столична община през октомври тази година.

Социалистите питат Фандъкова дали икономическата рамка на всеобщия градски превоз ще бъде основа за обмисляне на средствата в бюджета на общината.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР