Председателят на групата на БСП в Народното събрание Георги Свиленски

...
Председателят на групата на БСП в Народното събрание Георги Свиленски
Коментари Харесай

НАПРЕЖЕНИЕ: Свиленски завежда дело срещу Хаджи Тошко

Председателят на групата на Българска социалистическа партия в Народното събрание Георги Свиленски ще заведе дело за клюка против хаджи Тошко Йорданов.



В последния ден на Народното събрание политическите обединения насочиха взаимни обвинявания за неуспеха с третия мандат.

След като изтече запис от среща на " Демократична България ", в която се разискват съдружните договаряния, " ИТН " разгласи, че напуща диалозите. Мандатоносителят Българска социалистическа партия реши, че ще внесе програмата за ръководство, която бе разисквана с Политическа партия, Има Такъв Народ и Демократична България, в Народното събрание с вярата, че в случай че тя бъде призната, може да се сформира програмен кабинет.

„ Разбрах че няма да има държавно управление сутринта на председателски съвет, когато в един глас Йордан Цонев, Тошко Йорданова, Костадин Костадинов и Десислава Атанасова скочиха като попарени, когато схванаха, че има точка, в която е заложена стратегия на Народното събрание, включваща измененията в КПКОНПИ и избирането на Бойко Рашков за ръководител на Антикорупционната комисия “, съобщи през днешния ден ръководителят на групата на Българска социалистическа партия в Народното събрание Георги Свиленски.

Тошко Йорданов отговори на изказванията, обявявайки:

„ Свиленски е измамник. Третият мандат не се провали на председателски съвет, а когато изтече записът на Христо Иванов “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР