Председателят на групата на БСП в бургаския общински съвет Бенчо

...
Председателят на групата на БСП в бургаския общински съвет Бенчо
Коментари Харесай

Митьо Очите бил в Турция заедно с общинар от БСП

Председателят на групата на Българска социалистическа партия в бургаския общински съвет Бенчо Бенчев е бил в Турция дружно с задържания несебърски необут Димитър Желязков – Митьо Очите, научи bTV от свои източници.

Желязков беше арестуван в истанбулски хотел, а по-рано през седмицата 19 посочени за негови доближени бяха хванати в Бургаско в хода на интервенция против проведена незаконна група за рекет и наркоразпространение.

Към момента не е ясно в какво качество Бенчев е придружавал Митьо Очите и дали и той е бил задържан.
Прокуратурата ревизира богаташите със скъпи коли и парцели (ОБЗОР) У нас има 50 автомобила „ Майбах ”, 193 бентлита, 31 лаборгинита, 68 ролс-ройса и 93 ферарита
Общинският консултант от гражданската квота на социалистите, който отвън политиката е огромен зърнопроизводител и бизнесмен, стана медийно прочут при започване на годината към прокурорските инспекции на притежателите на първокласни коли и скъпи парцели. Притежава три първокласни лимузини.
bTV Репортерите: Тайни зад решетките Как се търгува със независимост в пандиза?
Разследване на bTV сподели, че той е измежду съдружниците в охранителната компания „ Аркус-Сигурност”. Димитър Желязков е казвал в изявленията, че е единствено неин съветник.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР