Председателят на гражданско сдружение БОЕЦ Георги Георгиев обяви във включване

...
Председателят на гражданско сдружение БОЕЦ Георги Георгиев обяви във включване
Коментари Харесай

Нов изблик на протестите - блокада на компресорна станция на Балкански поток

Председателят на гражданско съдружие " БОЕЦ " Георги Георгиев разгласи във включване онлайн посредством видеовръзка в профила на сдружението във Фейсбук, че събира съидейници за образуване на обсада на пътя към компресорната станция на " Балкански поток " при село Расово.
Георгиев събира съидейници на разклона на пътя Монтана - Лом до село Расово, като разгласи, че идват хора от " Демократична България " и " Зелените ".
 БОЕЦ твърди, че има прикриване на злополука с жертви, обвързвана с Балкански поток " БОЕЦ " твърди, че има прикриване на злополука с жертви, обвързвана с " Балкански поток "
Вече в няколко следващи видеорепортажа, гражданско съдружие „ БОЕЦ ”, което е една от организациите, твърдо стоящи зад протес...
" Ще останем тук до тази вечер, и на следващия ден - ще сложим своите претенции ", изясни той, като добави, че щяло да има обсада на пътя Монтана - Лом, в случай че никой не ги чуе. Георгиев изиска на няколко пъти оставките на премиера Бойко Борисов и на основния прокурор Иван Гешев.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР