Председателят на гражданската платформа Изправи се.БГ“ Мая Манолова и Николай

...
Председателят на гражданската платформа Изправи се.БГ“ Мая Манолова и Николай
Коментари Харесай

Мая Манолова и Отровното трио подписаха споразумение за общо явяване на изборите

Председателят на гражданската платформа „ Изправи се.БГ “ Мая Манолова и Николай Хаджигенов от Отровното трио подписаха през днешния ден съглашение за общо явяване на идващите парламентарни избори. На брифинг след церемонията Мая Манолова заяви, че те целят да се образува същинско болшинство в Народното събрание, което е способно да прави промени.

„ Гледаме в бъдещето и е време с жителите да оставим Бойко Борисов в предишното, тъй като до момента в който хората създават най-модерни ваксини, Борисов в двора на пловдивската болница се чудеше 45-годишният ЗИЛ дали е камион или ледник “, съобщи Манолова.

В съглашението са залегнали няколко точки, измежду които обезпечаване на почтени избори, взаимно присъединяване на идния избор, старания за основаване на болшинство, разработване на обща управническа промяна, основаване на специфична комисия, която да направи проверка на ръководството на Бойко Борисов.

Манолова добави, че към този момент има кардинална сделка с партията на Слави Трифонов „ ИТН “ за гарантиране на чесността на изборния развой, като упованията са такава сделка да има и с „ Демократична България “.

За присъединяване на изборите най-вероятно ще се употребява регистрацията на някоя от обединенията, които вземат участие в „ Изправи се.БГ “ – „ Движение 21 “ на Татяна Дончева, Движение „ България на жителите “, ВОЛТ на Настимир Ананиев и др.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР