Председателят на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов се отказва от

...
Председателят на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов се отказва от
Коментари Харесай

Борисов се отказа от депутатското си място

Председателят на ГЕРБ и министър председател Бойко Борисов се отхвърля от депутаткото си място. Това заяви той в персоналния си профил във Facebook.

" Днес подадох заявление пред ЦИК, с което се отхвърлих от мястото ми на депутат. На мен имунитет не ми би трябвало. Като министър председател не съм имал и по-късно не ми би трябвало. Затова напуснах и двата изборни региона, където завоювах и лидерската борба с съперниците ", разгласи министър председателят.

" Опонентите ни се пробваха да приказват за срутищата ГЕРБ и какво стана – срутиха се те. Такова сриване като на Българска социалистическа партия аз не съм виждал десетилетия наред. Нека да не бъдат обиждани гласоподавателите, без значение на коя партия симпатизират и са подкрепили на вота. Това са български жители, не се шегувайте между тях с тежки обиди. Нас ни назоваха срутище, а от 31 многомандатни изборни региона ГЕРБ завоюва в 24. И в селото на президента Радев сме първи, и в Плевен сме първи, и в Учиндол, и в Кюстендил, и в Банкя, и във Враца, Монтана, Видин отново сме първи. Нека се почитаме, това е трудът, това са гласовете на гласоподавателите ", разяснява Борисов. 

Лидерът на ГЕРБ уточни, че се отнася с почитание към всички гласоподаватели и към всички съперници. " Изборите се вършат, с цел да се направи ръководство. В предизборната акция се приказва с кое си по-добър, само че по-късно задачата е да се направи държавно управление и устойчиво ръководство, с цел да можеш това, което си приказвал, да го изпълниш “, добави Бойко Борисов. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР