Председателят на ГЕРБ Бойко в родния си град на изборите

...
Председателят на ГЕРБ Бойко в родния си град на изборите
Коментари Харесай

ПЪРВО В ПИК ТV! Борисов: Искаме да променим тази промяна - безотчетното крадене през цените на тока от няколко олигарси, свързани с правителството на Румен Радев, тегленето на милиарди държавен дълг всяка седмица и ценовия шок, както и първото място по см

Председателят на ГЕРБ Бойко в родния си град на изборите за парламент и президент. В 13.00 часа някогашният министър председател дойде в 78 СУ " Христо Смирненски ", където упражни правото си на глас.

Десетки жители поздравиха Борисов, преди да влезе в изборната секция. Пред учебното заведение някогашния министър председател го чакаха и неговите съпартийци Лъчезар Иванов и Красимир Велчев.

Борисов попита представителите на Секционната изборна комисия по какъв начин тъкмо да вкара картата, защото посочи, че от ЦИК не са дали машина за образование на партия ГЕРБ.
свързани новини6713преди 4 часа1874преди 1 часа
" Трябва да мислим какво приказваме, с цел да не нарушаваме като другите закона. Защото другите си нарушават Конституцията, законите, каквото си желаят, само че няма наказания ", сподели Борисов.

" Много значимо е да се промени смяната. Защото ни донесе голям скок в цената на тока, преди всичко сме в света по умряли за 14 дни. А министър председателят и президентът споделят, че се оправят добре с пандемията. Хората мрат по лечебните заведения. Това би трябвало да се промени ", посочи водачът на ГЕРБ.

Той добави, че в Холандия се е наложило да се вкара непълен локдаун.

" Искам да върнем остарелия модел на цените на тока - 80 лева, тъй като в този момент стигнаха 300-400 лв.. Когато нарастват тока и горивата, това води до напредък на цените. Когато се възстановяват тези параметри, тогава ще се възстановяват и цените ", посочи някогашният министър председател.

И добави, че желаят да спрат смяната, в която вски понеделник се теглят по половин милиард и не се споделя защо отиват.

" С цялото си безсрамие на следващия ден са поръчали още половин милиард. И тази смяна ще направя всичко допустимо да спре. Безотчетното крадене от цената на тока от няколко олигарси и несъмнено, свързани със служебното държавно управление на Радев ", недоволства Бойко Борисов.

Той даде за образец и проблемите в културата, защитата, образованието, екологията. " Подлъгват служителите на реда единствено с някакви пари. " Вера Су " го вадиха повече от 30 дни. Искам да продължи нарастването на учителските заплати. Искам двойно да увеличим заплатите на нашата войска, това са медицинските служащи. В момента те са настоящата войска ", сподели някогашният министър председател.

" Искаме да възвърнем задграничните вложения. Искаме да има народна власт. Затова желаеме смяна на смяната ", добави водачът на ГЕРБ.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО Пожарна охрана ПИК TV:











Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР