Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов заяви на извънреден брифинг, че

...
Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов заяви на извънреден брифинг, че
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС ще гласува против кабинета, предложен от Има такъв народ

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи на ексклузивен брифинг, че обединението ГЕРБ-СДС ще влезе в пленарната зала при гласуването на кабинета, препоръчан от " ИТН " и ще гласоподава " срещу ".

Бившият министър председател акцентира, че това е решението на Изпълнителната комисия на партията и парламентарната група, взето на разширено съвещание.

" Актуалната обстановка може да се дефинира единствено с една дума – цялостен безпорядък. Имаше една приказка за царството на лудите, където естественият бива обявяван за вманиачен. Слушах деликатно изявленията на Станислав Трифонов. Хубаво е, че желае да поеме отговорност най-накрая за това, което една година прави. Въпросът е по какъв начин ще го създадат и нека да го създадат. Отговорността е напълно тяхна”, показа Борисов.

" От Има Такъв Народ не получихме никакво писмо. Макар и необразовано написано, щеше да е някакъв знак”, съобщи недоволно той.



Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР