Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов проведе среща с посланика на

...
Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов проведе среща с посланика на
Коментари Харесай

Бойко Борисов се срещна с посланика на Саудитска Арабия Месфер Алгхасеб

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов организира среща с посланика на Кралство Саудитска Арабия Н. Пр. Месфер Алгхасеб във връзка приключването на мандата му като дипломат у нас.
В рамките на диалога бяха изтъкнати отличните връзки сред двете страни и позитивната динамичност в развиването им през последните години. Силен имулс на партньорството даде визитата на Бойко Борисов като министър-председател в Кралството през 2017 година Впоследствие бяха осъществени и разменени визити на министри и стопански делегации.
 На МОЛ в Саудитска Арабия - единствено имунизирани против ковид На МОЛ в Саудитска Арабия - единствено имунизирани против ковид
Посещението на магазини, молове и други огромни уеб сайтове за търговия на дребно в Саудитска Арабия ще стане невероятно от 1-ви август за т...
Пред дипломат Месфер Алгхасеб Борисов означи, че съдействието сред двете страни в региона на политиката за сигурност също бе задълбочено. „ И двете страни сме фактор на непоклатимост в районите си “, акцентира водачът на ГЕРБ.
По думите на Бойко Борисов е налице сериозен капацитет за надграждане на търговско-икономическите връзки сред България и Саудитска Арабия, като той изрази недежда, че виновните институции ще продължат положителната динамичност в двустранния разговор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР