Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов посети Кърджали като част от

...
Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов посети Кърджали като част от
Коментари Харесай

Борисов от Кърджали: Инфраструктура, образование, култура и нулева миграция – това мога да ви обещая

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов посети Кърджали като част от предизборната си обиколка в страната. Той посети църквата на феодален манастирски комплекс " Св. Йоан Предтеча " и беседва с отец Николай Величков. Към манастира има параклис, построен с дарения, главно от ГЕРБ.
Водачът на листата в града Цвета Караянчева показа претендентите за депутати в нея. След това тя направи разбор на ръководството до момента.

" Време е да натиснем паник-бутона и да спрем този вятър на смяната, който ще унищожи България ", прикани Караянчева.

" Когато се сблъскат легенди, се ражда нова действителност. Сблъскаха се два мита - какъв брой е неприятна ГЕРБ и какъв брой положителни са тези, които идват. И по този начин се роди новата действителност на тези 3 година, която обаче докара до това хората да са разединени, да живеят неудовлетворени и най-много с възприятието за тревога какво следва и ни чака ", съобщи на собствен ред лидерът на евролистата на ГЕРБ Росен Желязков.
" Нашата задача след тези избори е да управляваме старателно, с цел да не е разединено обществото. Затова и програмата ни цели да удовлетвори публичните упования, добави Желязков. И изясни, че след изборите главната задача на ГЕРБ ще е да се сформира постоянно устойчиво държавно управление с цялостен мандат. Затова ще създадем всичко належащо да съставим ръководство с който би трябвало и с който можем, водени от принпиците си, без да споделяме: с тези няма, с тези в никакъв случай повече. Защото хората чакат обединяване на разединението си ", добави той.

" Този, който знае какво би трябвало, е водачът ни Борисов. Той три пъти е бил министър председател, страната е прекосявала през рецесии. И доверието, което той има, е отражение на отговорността, която той има ", приключи Желязков и даде думата на Борисов.

Инфраструктура, обучение, просвета и нулева миграция, това мога да ви обещая. Хората помнят възродителния развой - тогава имаше разцепление сред хората, намразиха се родственици. В този район етническата приемливост би трябвало да бъде въздигната в фетиш. Няма нищо по-страшно от разделянето, сподели Борисов.

" Като видях лидера на Движение за права и свободи, като виждам нашия за Кърджали - сигурен съм, че ще има околовръстен път, спортна зала и ремонтиран бул.. Трябва да даваме знак по какъв начин се работи - и като противоборство на партиите, а по-късно и в името на хората ", добави водачът на ГЕРБ и уточни, че ще се радва, в случай че Цвета Караянчева влезе като народен представител от Кърджали.

" Ще създадем всичко допустимо - където са кметове на ГЕРБ и на Движение за права и свободи, хората да се усещат по-добре ", добави той.

И предизвести своите - да водят борба за всеки глас, само че да се почитат. Да се пазят от обиди и прекалено потребление на прилагателни.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР