Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов отново влезе в остра атака

...
Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов отново влезе в остра атака
Коментари Харесай

Борисов скочи на отрочетата на ДС и отказва подкрепа на ГЕРБ за Васил Терзиев

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов още веднъж влезе в остра офанзива против Васил Терзиев - два дни откакто ГЕРБ даваха сигнали за подготвеност да поддържат избора на ръководител на СОС от партиите, издигнали кмета на София.

Борисов се впусна в дрънканица от обиди против Терзиев, който упрекна, че назначил " цялото разузнаване и отрочета на Държавна сигурност " в екипа си ", и сподели, че няма да допусне ГЕРБ да е " подложа на Държавна сигурност ".

Самият той си приписва най-голяма заслуга за избора на Васил Терзиев като кмет, тъй като даде половинчата поддръжка за него сред двата тура на локалните избори в София.

Досега ГЕРБ не взе участие с гласовете си в нито една от 7-те процедури за избор на ръководител на Столичния общински съвет, които неизбежно се провалят. Следващото съвещание е планувано за 8 февруари.

Сега Борисов разгласи, че дал поддръжка за акцията единствено поради Кирил Петков и националното държавно управление. По думите му " Държавна сигурност насади Васил Терзиев ", а екипът на Столична община " демонстрира безспорна некомпететност във всички етапи ".

" Аз ли съм отговорен, че Васил Терзиев е несръчен да си направи болшинство? ", учуди се Бойко Борисов, съгласно " народът в София " отредил на ГЕРБ място на " най-остра съпротива ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР