Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че НАП е започнала

...
Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че НАП е започнала
Коментари Харесай

НАП е започнала данъчна проверка на Делян Добрев и цялата група на ГЕРБ

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов разгласи, че Национална агенция за приходите е почнала данъчни инспекции на някогашния енергиен министър Делян Добрев и на "цялата ни парламентарна група ".

Борисов се включи в поход до водопада "Скакля ", проведен от деятели на ГЕРБ в София-област, като още веднъж се разгласи за жертва на политически напън преди изборите.

Той дефинира като "истинска безочливост " решението на Групово дело "Национална полиция " да възобнови инспекцията по сигнал от 2009 година за закани и оказване на напън от страна на Борисов против очевидец, подготвен да даде показания по корупционно дело против някогашния аграрни министър Мирослав Найденов.

"Министърът афишира, че ме приканва. Представяте ли си? Аз ще отида да запитвам какво има от 2009 година Тази покана е да сплашат всичките вас, а като виждам, не ви е боязън ", сподели Борисов към съпартийците си в компанията на някогашния вътрешен министър Младен Маринов и някогашния министър на туризма Николина Ангелкова.

Служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков разгласи, че разполага с данни, че Борисов е оказвал неприемлив напън на очевидец с предизвестия, че "Ако в този момент не ме послушаш, знаеш, че машините в месокомбината работят на цялостни обороти и жена ти няма да разбере, че яде от твоето месо ".

Полицията, която води създаването си настрана от прокуратурата, в петък прикани на разпит някогашни магистрати, които са работили или са следили следствието против Мирослав Найденов.

Рашков загатна, че се възнамерява разширение на следствието и по други незавършени инспекции като записа "Ало, Ваньо " и съобщи, че предстоят разпити както на Бойко Борисов, по този начин и на някогашния прокурор и някогашен началник на КПКОНПИ Пламен Георгиев.
"Аз мислих, че ще се поинтересуват и да извикат Спецов къде е индивидът, на който продаде компанията. Жив ли е или го убиха? Що го крият? Те са пуснали на Делян Добрев, на цялата ни парламентарна група данъчни инспекции, а най-големият крадливец не го питат къде скри... умъртви... те са рискови хора... Какво правил Миро Найденов,.. само че да ме оцапат и мене. Човекът (свидетелят против Найденов, б.р.) си е жив-здрав, жена му и децата са живи и здрави. Но по новините излиза "Бойко да идва на разпит ", сподели още той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР