Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов е разпоредил на заместник-председателя на

...
Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов е разпоредил на заместник-председателя на
Коментари Харесай

Борисов поиска оставката на ръководството на ГЕРБ- Добрич, заради аферата със суджука

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов е разпоредил на заместник-председателя на партията Цветан Цветанов да предприеме незабавни дейности за информиране на Изпълнителната комисия с предлагането за освобождение на всички членове на регионалното управление на Политическа партия ГЕРБ – Добрич. Това оповестиха от пресцентъра на партията.

Поводът за оставката е инспекция на прокуратурата, която е открила, че депутатът от ГЕРБ Живко Мартинов, чийто имунитет по-рано през днешния ден изиска основният прокурор Сотир Цацаров, е упражнявал напън над търговец за даване на 4 тона суджук. За задачата националният представител е употребявал името на премиера Бойко Борисов. Цацаров сподели, че нито един суджук не е достигнал до премиера.

Борисов предлага на комисията да освободи общинския началник, общинския учредителен секретар и членовете на общинското управление на Политическа партия ГЕРБ – Добрич. Освен освобождението на членовете на регионалното и общинското управление, предлагането на Бойко Борисов включва още да бъдат одобрени нови управления на регионалната и общинската структури. Решението на Изпълнителната комисия ще бъде гласувано и приведено в деяние още в понеделник.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР