Председателят на федерацията по гребане Свилен Нейков сподели, че е

...
Председателят на федерацията по гребане Свилен Нейков сподели, че е
Коментари Харесай

Свилен Нейков: От септември трябва да имаме състав, който да се готви за Париж 2024

Председателят на федерацията по гребане Свилен Нейков показа, че е удовлетворен от представянето на състезателите ни на Световното състезание до 23 години, което се организира в Италия.

„ В прочут смисъл съм удовлетворен, някои от състезатели не съумяха да осъществят това, което имаха като предварителна настройка да се получи. Едно доста тежко съревнование да се получи, със характерна писта, дадоха всички от себе си да се получи “, показа Свилен Неков на Летище София пред Българска национална телевизия.

Той не скри, че има високи упования и за Европейското състезание по гребане до 23 години при започване на септември месец.

Въпреки че е едвам на 21 години, Емил Нейков към този момент прави крачки и при мъжете.

„ Участвал е към този момент на два кръга от Световната купа. Най-важното е да забележим по какъв начин ще стъпим към олимпийските квалификации следващата година. Не мога да кажа като цяло какъв брой изостава от мъжете, само че е покрай тях. От септември месец ние би трябвало да сме подготвени със състав, който да стартира да се готви за Игрите в Париж “, сподели още Свилен Нейков.

Синът на Свилен и Румяна Нейкови - Емил, приключи на трето място във край “А” на скул на шампионата на планетата до 23 години.

Цялото изявление във видеото.

Автор: Радостин Любомиров





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР