Председателят на Европейския съвет Доналд Туск заяви, че външни влияния

...
Председателят на Европейския съвет Доналд Туск заяви, че външни влияния
Коментари Харесай

Туск: Външни влияния са отговорни за Брекзит

Председателят на Европейския съве т Доналд Туск з аяви, че външни въздействия са виновни за решението на Англия да напусне Европейски Съюз. Той направи този коментар във връзка предложенията на президента на Франция Еманюел Макрон за промени в Европейски Съюз и за укрепването на Общността.

" Изцяло поддържам метода на мислене на президента Макрон ", уточни Туск. Нашата най-голяма независимост е демокрацията - свободата да избираме кой ни управлява, до момента в който външни сили пробват да повлияят на нашите решения във всички избори, цитира той ревюто на френския президент. Има външни сили срещу Европейски Съюз, които се стараят - намерено или скрито - да въздействат на европейския либерален избор и по този начин стана с Брекзит и други европейски акции, разясни Туск.
 БГНЕС
Той предизвести, че това може да се случи още веднъж на изборите за евродепутати през май. Затова приканвам всички, които ги е грижа за Европейски Съюз, да работят в тясно съдействие до изборите и по-късно. Не позволявайте политически партии, финансирани от външни и враждебни сили, да вземат решение главните задания пред Европейски Съюз и да дефинират ръководителите на общностните институции. Не можем да чакаме възраждането на Европа, то би трябвало да стартира в този момент, добави Туск.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР