Председателят на Европейския съвет Доналд Туск направи паралел между политиците

...
Председателят на Европейския съвет Доналд Туск направи паралел между политиците
Коментари Харесай

Туск: Който харесва Тръмп и флиртува с Русия смята, че ЕС няма бъдеще

Председателят на Европейския съвет Доналд Туск направи паралел сред политиците в Европа, които се възхищават на новата администрация на Съединени американски щати, афишират се в поддръжка на Brexit и „ флиртуват “ с Русия, с тези, които залагат на споровете и се пробват да убедят, че Европейският съюз няма бъдеще.
По-рано Туск съобщи, че съществува „ доста сериозна опасност “ за излизане на Полша от Европейски Съюз, признавайки всъщност, че демокрацията в личната му страна е неуспех. Според него водачът на ръководещата партия Право и правдивост Ярослав Качински балансира на ръба и може да провокира излизане на Полша от Европейски Съюз поради нещо напълно малко, съобщи БГНЕС.
" Проблемът е в това, че през днешния ден тези, които поддържат национализма в Европа, които залагат на дезинтеграцията и споровете, неизбежно ще ни доведат до огромна опасност. Днес този, който се афишира срещу мощните позиции на Полша в обединена Европа, в реалност се афишира срещу независимостта на Полша ", счита Туск.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР