Председателят на Европейския парламент Антонио Таяни пристига в София, за

...
Председателят на Европейския парламент Антонио Таяни пристига в София, за
Коментари Харесай

Председателят на ЕП Антонио Таяни пристига в София

Председателят на Европейския парламент Антонио Таяни идва в София, с цел да разиска с управляващите у нас дилемите и отговорностите на българското председателство на Съвета на Европейския съюз.


Таяни ще беседва с президента Румен Радев, с премиера Бойко Борисов и с ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева, след което ще направи послание към 44-тото Народно заседание.

Председателят на европарламента е съпроводен от делегация, която ще се срещне с министри от кабинета. В края на визитата си Таяни ще се включи в полемика със студенти за бъдещето на Европа. България поема ротационното председателство на Съвета на Европейския съюз от първи януари.
БНТ2 ще предава онлайн обръщението на Антонио Таяни към Народното събрание от 14.45 часа. В 16.30 часа още веднъж по БНТ2 може да наблюдавате директно от Софийския университет полемиката " Гласът на младите: Каква Европа желаеме ".  Гледайте НА ЖИВО по БНТ2 обръщението на Антонио Таяни към Народно събрание Гледайте НА ЖИВО по БНТ2 обръщението на Антонио Таяни към Народно събрание
Председателят на Европейския парламент Антонио Таяни идва в София, с цел да разиска с управляващите у нас дилемите и отговорностите на българското председа...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР