Председателят на Европейската народна партия (ЕНП) Манфред Вебер е пожелал

...
Председателят на Европейската народна партия (ЕНП) Манфред Вебер е пожелал
Коментари Харесай

Верният на Борисов Манфред Вебер му пожела отново да е премиер

Председателят на Европейската национална партия (ЕНП) Манфред Вебер е поискал на водача на ГЕРБ Бойко Борисов още един път да стане министър-председател на България. С това се похвалиха от пресцентъра на партията, която събра най-вече гласове на изборите на 2 октомври. Те цитират приветствения адрес на ръководителя на ЕНП.

В него той споделя, че договарянията за сформиране на държавно управление " няма да бъдат лесни ", само че е уверен, че Борисов ще направи всичко допустимо, с цел да сплоти политическите сили към " мощна и сполучлива управническа стратегия ".

Според Вебер изборният триумф е явен сигнал за това, че " българските жители чакат политическо водачество с потвърден опит ", което да им обезпечи нужната непоклатимост.

„ Успехът е резултат също по този начин от решимостта на двете партии да останат правилни на техните дясноцентристки полезности, правила и проевропейски възгледи. Като ръководител на ЕНП постоянно се веселя да виждам партиите ни членки да си сътрудничат, защото единствено единството в дясно-център политическото пространство, може да ни разреши да осъществим упованията на нашите жители ”, споделя Вебер в приветствения си адрес.

Това не е първият път, в който водачът на ЕНП се застъпва за лидера на ГЕРБ. През март по време на ареста на Борисов, той изрази позиция, че от европейската партия са " мощно обезпокоени " от събитията.

Миналия месец, до момента в който говореше за ареста на водача на ГЕРБ. Реакциите в залата бяха предизвиквани незабавно, откакто ръководителят на ЕНП сподели, че “двама самостоятелни съдии са оповестили ареста на опозиционния водач в България Бойко Борисов за противозаконен ”, което по думите му е “наистина съществено ”.

Острата реакция на възмущение стартира, когато Вебер влезе в спор със съпредседателката на групата на " Зелените " в Екологичен потенциал, а поради него плануваният спор за ареста на Борисов по този начин и не се състоя.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР