Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен ще бъде

...
Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен ще бъде
Коментари Харесай

Фон дер Лайен при Зеленски на 9 май

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен ще бъде на следващия ден в Киев, заяви представителят на институцията Ерик Мамер.

Фон дер Лайен ще се срещне с украинския президент Володимир Зеленски и ще удостовери непоколебимата поддръжка на Европейски Съюз за страната.

Посещението е точно на 9 май, Деня на Европа. Европейска комисия приветства известието на Зеленски, че занапред нататък тази дата ще се отбелязва и в Украйна.

От съображения за сигурност Европейска комисия няма да оповестява детайлности за визитата.

Ден по-късно, на 10 май, Урсула фон дер Лайен ще бъде в немския град Аахен във връзка удостояването на Зеленски с премията „ Карл Велики “ за 2023 година
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР