Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен представи днес

...
Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен представи днес
Коментари Харесай

Европейската комисия предложи още санкции срещу Москва

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен показа през днешния ден новите оферти за спомагателни наказания против Русия поради войната в Украйна.

Предлага се в листата със глобените да бъдат добавени още близо 200 физически и юридически лица. Това включва чиновници в съветските въоръжени сили, както и обособени офицери и сдружения от отбранителното произвеждане, депутати от Държавната дума и Съвета на федерацията, министри, губернатори и политически партии. 

Европейска комисия предлага още три съветски банки да попаднат под глобите и да се вкара цялостна възбрана на транзакции на Руската банка за районно развиване. Предвижда се разширение на ограничавания върху износа, изключително за артикули с двойна приложимост, измежду които химически субстанции и електроника. Предложението обгръща и спиране на достъпа на Русия до безпилотни летателни апарати, както и възбрана за директен експорт на мотори за дронове за Русия и други страни, като Иран, които биха могли да доставят дронове на Русия, предава Българска телеграфна агенция.

Комисията предлага още четири съветски малките екрани да бъдат свалени от европейския ефир и всички други платформи за разпространяване. Предложените наказания включват мерки против съветския енергиен и минен бранш.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР