Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер заяви, че ЕС трябва

...
Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер заяви, че ЕС трябва
Коментари Харесай

Юнкер призова мигрантите да ползват законни пътища до Европа

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер съобщи, че Европейски Съюз би трябвало да сътвори „ законни пътища “ за мигрантите, с цел да доближават до Европа, тъй като съгласно него „ континентът сигурно ще се нуждае от миграция през идващите десетилетия “ . Това предава изданието Politico, представено от " Фокус ".
„ Трябва да предоставим на тези, които желаят и могат да дойдат и чиято обстановка прави това допустимо, легален метод да доближат до Европа “, съобщи Юнкер. „ Вярвам, че в случай че не предложим законни пътища за мигрантите към Европа, ние ще се изгубени “, добави той.
Според Юнкер, в случай че мигрантите, „ които, общо казано са небогати, не могат да влязат в Европа през предната врата, те ще си проправят път през задните прозорци “. Същевременно той добави, че е шокиран от новините, че в Либия хора се продават като плебеи.
„ Не мога да дремя добре, когато си помисля какво се случва с хората, които са пристигнали в Либия, пробвайки се да подобрят живота си, само, с цел да се намерят в пъкъла “, добави Юнкер.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР