Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер е разговарял в петък

...
Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер е разговарял в петък
Коментари Харесай

Европейската комисия: За нас е приключен случаят с посещението на Ска Келер в България

„ Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер е разговарял в петък с ръководителя на групата на Зелените в Европейския парламент Ска Келер, както и с българските управляващи “ – заяви представител на Европейска комисия по време на конференция.

„ Последва известие до медиите от Министерския съвет на България, което съгласно нас обясни нещата. Затова за нас казусът е завършен – известието разграничи държавното управление от позицията на вицепремиера Валери Симеонов “, добави представителят, представен от Българска телеграфна агенция.

Миналата седмица Келер бе на посещаване у нас и се причисли към политическите митинги, които са сякаш в отбрана на Пирин.

Ска Келер изрече и позиция за лот 3.2 на автомагистрала „ Струма “, част от който ще минава през Кресненското дефиле. Според нея Европейска комисия не би трябвало да дава пари на България за правата, защото при нейния градеж щяла да бъде унищожена природата в пролома.

След изявите на евродепутатката Националният фронт за избавление на България (НФСБ), който е част от „ Обединени патриоти “, популяризира декларация до Министерството на външните работи, Екологичен потенциал, федералното държавно управление на Германия и Коалиция „ Алианс 90/Зелената партия “, подписана и от Симеонов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР