Председателят на Европейската комисия (ЕК) Жан-Клод Юнкер е посочил какви

...
Председателят на Европейската комисия (ЕК) Жан-Клод Юнкер е посочил какви
Коментари Харесай

Жан-Клод Юнкер посочи какви качества трябва да има новият шеф на ЕК

Председателят на Европейската комисия (ЕК) Жан-Клод Юнкер е показал какви качества би трябвало да има човек, който ще го наследи на поста, съобщи РИА Новости.

Лидерът на органа на изпълнителната власт на Европейския съюз е взел присъединяване в срещата на върха на страните-членки на блока в румънския град Сибиу. "Новият ръководител на Европейска комисия би трябвало да има две съществени качества. Първото е да има доста хрумвания и да работи крепко за тяхното осъществяване. Второто качество, което новият ръководител на Европейска комисия би трябвало да има, е способността да чува гласовете на хората ", е споделил той в Трансилвания.

Юнкер бе оповестил, че няма да се кандидатира за трети мандат като водач на Европейска комисия. Председателят на органа на изпълнителната власт на Европейски Съюз се избира от партията, получила най-вече гласове във вота за Европейски парламент. Кандидатът би трябвало да получи одорението и от Съвета на Европейски Съюз (колективен орган с присъединяване на държавниците от членките на блока), и от Екологичен потенциал.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР