Председателят на ЕНП – Жени Дорис Пак прие поканата на

...
Председателят на ЕНП – Жени Дорис Пак прие поканата на
Коментари Харесай

Дорис Пак прие поканата на кмета да бъде гост на откриването на ЕСК 2019

Председателят на ЕНП – Жени Дорис Пак одобри поканата на кмета на Пловдив инж. Иван Тотев да участва на откриващото събитие на Европейска столица на културата на 12-ти януари 2019-та година. Двамата организираха двустранна среща в Хелзинки, Финландия, където са делегати на конгреса на Европейската национална партия.

При последното си посещаване в Пловдив напролет на 2017-та останах възхитена от  това, което сте създали в града единствено за пет години. Възхитена съм от Пловдив още от първото си посещаване през 2012 година в качеството ми на ръководител на Комисията по просвета, обучение и медии в Европейския парламент, показа Дорис  Пак в диалога си с кмета Иван Тотев. Тя акцентира, че с интерес следи всичко, което се случва в града, по какъв начин върви подготовката за семейството на Пловдив за Европейска столица на културата.

Само след  два дни ръководителят организацията на дамите в Европейската национална партия Дорис Пак и кметът на Пловдив инж. Иван Тотев ще бъдат измежду участниците в самодейността " Градове за Европа “ в Берлин. Те ще участват и на годишното събитие " Речта за положението на Европа “, както и в Европейската конференция " Отдадени на Европа “.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР