Председателят на енергийната комисия в парламента Делян Добрев от ГЕРБ/СДС

...
Председателят на енергийната комисия в парламента Делян Добрев от ГЕРБ/СДС
Коментари Харесай

Делян Добрев: Второ правителство на поборниците срещу Путин финансира режима му

Председателят на енергийната комисия в Народното събрание Делян Добрев от ГЕРБ/СДС остро разкритикува " Продължаваме промяната ", че се показват за поборници против режима на Путин, а в действителност го финансират.

Ето обявата на Делян Добрев без редакторска интервенция:

" Днес един другар (Деян Иванов) ми изпрати своите размишления, които взех решение да обявявам в моя фб без редакция. Ето ги:

" През 2020 и 2021 година беше съвременно кандидат-политиците да се показват като поборници против корупцията и съветския империализъм. Заклеймяването и громенето на настоящото тогава държавно управление като проводник на съветските ползи и Путин беше всекидневие. Излъчваха лайфове в обществените мрежи на фона на трасето на " Балкански поток " и приказваха за корупция и съветски обвързаности.

Някакси тези поборници излъгаха хората и се докопаха до властта. Но както се споделя не ме слушай какво приказвам, а ме гледай какво върша. Правителството на премиера Петков образувано и подкрепяно от поборниците против корупцията и Путин в действителност отхвърлиха част от глобите с получената дерогация.

И макар, че глобите доведоха до срив на цената на съветския нефт вид Уралс, режима на Путин (както се показват тези поборници) си прибира тези 30% по-малко доходи от суровия нефт като продава скъпо горивата и в действителност не губи нищо. Тоест, към този момент второ държавно управление на тези поборници дефакто финансира режима на Путин.

Представете си друга картина. Правителството е с присъединяване на Герб, а тези поборници са в съпротива. Ежедневно щяха да вършат лайфове пред портала на Нефтохим и да приказват за корупция, за съветски обвързаности и по какъв начин единствено те можели да извадят България от съветската орбита. На фона на излизащи камиони с цистерни с гориво щяха да споделят по какъв начин всеки камион носи десетки хиляди левове облага на руснаците и Путин употребява тези пари да води войната в Украйна.

Днес в действителността същите тези поборници умуват по какъв начин да защитят далаверата която сътвориха с дерогацията за импорт на съветски петрол. "

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР