Председателят на ДСБ Атанас Атанасов оправда Кирил Петков за признанията,

...
Председателят на ДСБ Атанас Атанасов оправда Кирил Петков за признанията,
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Зеленски благодари, че не пречим на търговските отношения за оръжията в един бункер

Председателят на ДСБ Атанас Атанасов оправда Кирил Петков за признанията, че макар решението на Народното събрание, страната ни въпреки всичко е изнасяла оръжия за Украйна.

Според Атанас Атанасов медиаторите и това, че евентуално някой е забогатял от продажбата на оръжията е „ ковпромат “ от страна на ГЕРБ и Бойко Борисов.

„ Търговията със специфична продукция е свободна в България “, посочи Атанасов по време на Националното заседание на партията.   

„ Важното е друго. Аз бях част от делегацията на премиера Петков, когато ходихме в Украйна и срещата със Зеленски. Знаете ли кое беше главното изречение на диалозите в един бункер? Г-н Зеленски сподели: Благодаря на българското държавно управление, че не пречи на нашите търговски връзки с вашата военна промишленост “, изясни Атанас Атанасов.

В дребна зала Атанасов събра представители на ДСБ, от които ще изиска да му бъде даден мандат за общо явяване с Демократична България и Политическа партия на идни избори. На събранието като посетители участваха Христо Иванов, Кирил Петков и Владислав Панев.

В своята тирада Кирил Петков съобщи, че чака през днешния ден да се случи „ обединяване на положителните сили “, а когато това се случи „ всички хора от задкулисието ще стартират да се опасяват “.

Пред публицисти Христо Иванов съобщи, че листите не са определящи, а политиките.

Запитан за какво е отсъствал от пленарна зала, когато се гласоподава Закона за правосъдната власт той отговори, че е бил на среща за еврозоната.  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР