Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ упражни правото си на глас

...
Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ упражни правото си на глас
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Гласувах за рестарт на държавността

Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ упражни правото си на глас в Кърджали.

" Правилният избор е моята партия за България, освен за мен. За седем секунди стана ". Това сподели, до момента в който гласуваше Карадайъ.

" Задължение е на секционната изборна комисия за подпомагане и аз желаех да такова, с цел да ревизира дали ще го създадат. Контролните разписки би трябвало да се броят, с цел да имаме доверие в изборния резултат. Изборите би трябвало да бъдат транспарантни. Аз като програмист знам, че може да се направи стратегия, която да е идеална, ", сподели ръководителят на Движение за права и свободи.

" Сутринта в 7:07 гласувах. Гласувахте с машини е доста елементарно. Призовавам българските жители да са дейни и да гласоподават. Не чакам проблеми и се надявам да няма такива ", добави той.

" В България за последните 12 години виждаме, че има рецесия на държавността, рецесия на демокрацията, оттегляне от правата и свободите. Ние от 7 години повтаряме, че би трябвало да се възвърне нормалността в политиката, би трябвало да се възвърне демокрацията и държавността, точно за рестарта на държавността гласувах. Демокрацията е едно събитие, което един път отвоювано не е вечно и може да има отстъпления. Възстановяването на демокрацията не може да се случва с недемократични средства и принадлежности ", уточни Карадайъ.
https://www.facebook.com/novinite.nova/videos/159443466143314
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР