Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик

...
Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик
Коментари Харесай

Карадайъ разкри какво е състоянието на Хасан Адемов

Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от Движение за права и свободи Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село разяснява положението на депутата Хасан Адемов  Хасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година приключва, за който стана ясно, че е инфектиран с ковид.

Карадайъ разкри, че се е чул с Адемов през вчерашния ден вечерта и той се усеща обикновено, съобщи dariknews.bg.

Припомняме, че нощес на ексклузивен брифинг ръководителят на Народно събрание Цвета Караянчева разкри, че националният представител и ръководител на обществената комисия Хасан Адемов  Хасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година приключва е дал позитивна проба за COVID-19.

Карадайъ изясни, че на председателски съвет на партията ще се вземе решение за ограниченията, които ще бъдат взети от тук нататък.

"Доколкото знам има организация за тестване на депутатите и чиновниците на Народното събрание “, сподели ръководителят на Движение за права и свободи на влизане в Народното събрание.

Председателят на Националния действен щаб ген. Венцислав Мутафчийски сподели по време на постоянния брифинг тази заран, че депутатът Хасан Адемов  Хасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година приключва е признат в болница.

33 нови позитивни проби, 412 са общо инфектираните с COVID-19 у нас
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР