Председателят на ДПС Делян Пеевски заяви, че е ясно, че

...
Председателят на ДПС Делян Пеевски заяви, че е ясно, че
Коментари Харесай

Пеевски: Ясно е, че отиваме на избори, всичко друго е фарс

Председателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски съобщи, че е ясно, че страната отива към избори. 

" В случая е ясно, че отиваме на избори, всичко друго, което се случва е някакъв фарс и тъга ", разяснява той пред публицисти.

" Нека да запазят достолепието си всички и да отидем да забележим какво доверие ще ни дадат хората ", добави Пеевски.

Той съобщи, че изключва третия мандат, в случай че отиде при Движение за права и свободи.

Пеевски разяснява, че има непосредственост с Бойко Борисов и ПП-ДБ " 9 месеца работихме дружно всеки ден и такива закачки, че той е бил очевидец - и аз съм бил очевидец на всичко. Сега всичките да се обясняваме, най-смешно ще бъде, в случай че в акцията се отхвърляме едни от други, ще стартира едно говорене кой на кого е непосредствен ", сподели още той. 

" Единственото, което сме обсъждали по време на техните диалози бе съглашението в частта с конституционното болшинство, което се изисква за тези органи, които изискват 160 гласа ", разяснява Пеевски.

По думите му са създали всичко, което са могли, да няма избори. " По никакъв метод не се намесихме и чакахме да се схванат, само че както видяхте те не се схванаха ", добави той.

" Според мен ПП-ДБ изчерпаха всички благоприятни условия да не се отиде на избори, те не трябваше да прекаляват с настояванията си, които са несъразмерни на тяхната тежест, нямаше да отидем на избори. Ясно бяхме споделили, че в случай че се схванат - ще продължим да поддържаме, тъй като България не е хубаво да изпада в безвремието на предварителни избори ", заключи Пеевски.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР