Председателят на долната камара на руския парламент Вячеслав Володин предупреди

...
Председателят на долната камара на руския парламент Вячеслав Володин предупреди
Коментари Харесай

Заради мощно оръжие за Украйна Руски политик плаши с глобална катастрофа

Председателят на долната камара на съветския парламент Вячеслав Володин предизвести за световна злополука поради доставките на нови оръжия за Украйна, съобщи БНР.

" Ако Вашингтон и страните от НАТО доставят въоръжение, което бъде употребявано за нанасяне на удари по мирни градове и опити за завладяване на наши територии, (както те заплашват), това ще докара до ответни ограничения с потребление на по-мощно оръжие ", написа в канала си в " Телеграм " ръководителят на съветската Държавна дума. Вячеслав Володин упрекна Вашингтон и Брюксел, че с решенията си водят света към страшна война.

Крим е украински, акцентира в тирада за Деня на единството президентът Володимир Зеленски. За украинците към този момент всички селища в страната са родни, бойци от Изюм и Купянск се бият за Бахмут и Соледар, означи той:

" Всички дружно пазят Киев и Харков, всички дружно освобождават Херсон. И всички ние, където и да сме родени и израснали, през днешния ден споделяме: аз пазя моята Украйна, моя Донбас, и несъмнено, моя Крим ".

От Киев осведомиха, че е получен още един английски хеликоптер Сий Кинг. През ноември Лондон заяви за изпращането на три такива машини, като едната към този момент беше в Украйна.

Германският министър на защитата Борис Писториус акцентира, че по въпроса за танковете за Украйна Берлин води натоварен разговор с интернационалните сътрудници, най-много с Вашингтон.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР