Председателят на Държавния съвет на КНДР Ким Чен Ун проведе

...
Председателят на Държавния съвет на КНДР Ким Чен Ун проведе
Коментари Харесай

AFP: Сестрата на Ким Чен-ун е избрана на висок ръководен пост в партията

Председателят на Държавния съвет на КНДР Ким Чен Ун организира среща в Пхенян на Политбюро на Централния комитет на Корейската партия на труда (КПТ), по време на която бяха разисквани ограниченията, подхванати в страната за битка с пандемията от новия ковид, заяви Централната телеграфна организация на Корея (CTAC).

„ Върховният водач на нашата партия, страна и войска, другарят Ким Чен Ун, взе присъединяване в съвещанието на Политбюро [Централен комитет на КПТ] “, съобщава ЦТАК, цитира " Поглед инфо ". Според ЦТАК Политбюро на Централен комитет КПТ прегледа вероятни промени в авансово признатите проекти по отношение на бързото разпространяване на новия ковид в света и невъзможността за малко време да се отстрани заплахата от зараза.  На срещата бяха взети взаимно решение от Централния комитет на КПТ, Държавния съвет на КНДР и Кабинета на министрите на страната „ За по-последователно приемане на държавни ограничения за отбрана на сигурността на живота на нашите хора във връзка със смъртоносната пандемия “.

Планът, признат по време на съвещанието на Политическото бюро на Централен комитет КПТ, планува " по-нататъшно увеличаване на държавната изключителна антиепидемична работа ", както и стопански ограничения за " стабилизиране на живота на хората ". Според организацията участниците в срещата избраха в допълнение началника на Генералния щаб на Корейската национална войска (KPA) Pak Jong Chong за член на Политбюро на CC TPK. Министърът на външните работи Лий Сун Гуон и сестрата на водача на КНДР Ким Е Чжон бяха определени претенденти за членове на Политбюро на Централния комитет на партията. Според онлайн картата на разпространяването на COVID-19 на Yandex към 11 април в КНДР не са регистрирани случаи на коронавирусна зараза.

Припомняме, че при започване на февруари КНДР обяви старта на " националната система за незабавна карантина ". През март президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп похвали Ким Чен Ун за напъните му да „ отбрани народа си от сериозната опасност от зараза “, а също така покани лидера на КНДР да „ сътрудничи в антиепидемичната работа “.
 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР