Председателят на Държавната дума Вячеслав Володин смята, че би било

...
Председателят на Държавната дума Вячеслав Володин смята, че би било
Коментари Харесай

Русия към Запада: В рубли ще купувате не само газ, но и стоки

Председателят на Държавната дума Вячеслав Володин счита, че би било вярно да се разшири описът на стоките, изнасяни за рубли, в това число продажбата на зърно, нефт, торове, метали и дървен материал.

„ Европейските страни имат всички пазарни благоприятни условия да заплащат в рубли. В това няма покруса. Ситуацията е доста по-лоша, когато има пари, само че няма артикули. Ако желаете да получавате газ, потърсете рубли “, написа той в своя Telegram канал.

Володин означи, че съветският президент Владимир Путин е взел вярното решение да трансферира заплащанията за доставки на газ към неприятелските страни в рубли. „ Депутатите на Държавната дума поддържат решението “, добави той. Говорителят на Държавната дума също по този начин акцентира, че европейските политици би трябвало да спрат да търсят извинения, за какво техните страни не могат да заплащат в рубли. „ Те самите направиха всичко, с цел да подкопаят доверието в $ и еврото, тъй че Русия да откаже да прави взаимни разплащания в тези валути “, сподели той.

" В тази връзка се обръщам към сътрудниците от националните парламенти на неприятелските страни. Вземете по-сериозно въпроса за разплащанията в рубли. С политиката на наказания, пробвайки се да ни изолирате, вие се изолирате. Трябва да отговаряте за решенията, които взимате “, приключи Володин.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР