Председателят на Държавната дума Вячеслав Володин предложи да се изготвят

...
Председателят на Държавната дума Вячеслав Володин предложи да се изготвят
Коментари Харесай

Володин предлага да се забрани дейността на Международния наказателен съд в Русия

Председателят на Държавната дума Вячеслав Володин предложи да се изготвят промени в законодателството, които да забранят всякаква активност на Международния углавен съд (МНС) на територията на Русия, предадоха съветски медии.

" Необходимо е да се изготвят промени в законодателството, забраняващи всякаква активност на МНС на територията на нашата страна, и да се вкара отговорност за улеснение и подкрепяне на МНС ", написа той в своя канал в " Телеграм ".

Също по този начин съгласно Володин е значимо да се провежда работата по сключването на двустранни съглашения с другарски страни, които да плануват взаимно отвод от съдействие и подкрепяне на МНС. " Върховният главнокомандващ на Руската федерация би трябвало да има право да подхваща всевъзможни дейности за отбрана на нашите жители при положение на решения, взети от интернационалните структури, които опонират на нормите на съветската конституция ", написа той.

Володин напомни, че през 2002 година Съединени американски щати са приели специфичен закон за отбрана на военнослужещите, съгласно който нито един американски жител или съдружник не може да бъде задържан или арестуван със заповед на МНС. Нещо повече, той разрешава на Вашингтон да стартира военна намеса, в случай че американски военнослужещи, чиновници и политици се намират на скамейката на подсъдимия, сподели Володин.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР