Председателят на Държавна агенция „Електронно управление Атанас Темелков получи отличието

...
Председателят на Държавна агенция „Електронно управление Атанас Темелков получи отличието
Коментари Харесай

Председателят на ДАЕУ Атанас Темелков получи отличието в категория „Публична администрация“ на годишните награди на БАИТ

Председателят на Държавна организация „ Електронно ръководство " Атанас Темелков получи оценката в категорията „ Публична администрация " на публична виртуална гала „ Наградите на БАИТ за 2020 година " Призът е за сполучливо осъществен план за обществени регистри за бюджетен и планов надзор на електронното ръководство и на Портал за достъп до запаси за разработка на софтуерни системи на е-управление, по Оперативна стратегия „ Добро ръководство ". Атанас Темелков получи премията от кмета на община Бургас Димитър Николов. В тази категория се конкурираха 13 плана.

Вярвам, че планът, с който спечелихме оценката, ще бъде потребен на всички администрации, като улеснява и автоматизира в оптималната степен методът, по който те извършват своите отговорности по бюджетния надзор, като по едно и също време с това се управляват по-ефективно разноските за ИКТ на обществените институции, разгласи Атанас Темелков. През 2021 година ДАЕУ приготвя съществени и основни планове, свързани с електронното ръководство. Очакваме да влезе в употреба Държавният хибриден частен облак, Единният Портал за даване на е-услуги, както и новата версия на Системата за несъмнено електронно връчване. Голямо предизвикателство пред организацията е да отбрани плановете, за интервала 2021-2027 година, свързани с Плана за възобновяване и резистентност на Европейски Съюз и новата Оперативна стратегия, добави още ръководителят на ДАЕУ.

На 10-тото издание на състезанието, БАИТ връчи 7 награди в разнообразни категории на институции, персони и компании, които със своя професионализъм, иновативност и дейна гражданска позиция са дали своя принос през 2020 година за развиването на осведомителните и информационни технологии. Кампанията и церемонията по награждаването се организират под патронажа на президента на Република България.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР